Életet mentettek a rendőrök

2017. 12. 14., cs - 14:57
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A szekszárdi egyenruhások több órás keresés eredményeként megtalálták a kimerült férfit.

Egy szekszárdi nő tett bejelentést a rendőrségen, mert 2017. december 13-án délelőtt a gondozásra szoruló 72 éves édesapja otthonukból kerékpárjával ismeretlen helyre távozott.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság körözési eljárást rendelt el, majd a rendőrök nagy erőkkel megkezdték a kutatást. A keresés 17 óra körül eredményre vezetett, a rendőrök az eltűnt férfit a 6-os számú főút mellett találták meg, aki kimerült állapotban feküdt a földön. Az időjárási viszonyok miatt azonnal a szolgálati gépkocsiba ültették és betakarták. A férfin sérülések nem voltak, valamint orvosi ellátást sem igényelt, ezért a Szekszárdi Rendőrkapitányságra vitték, ahol a hozzátartozók gondozására bízták.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két pakisztáni férfi egy ukrán kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Baleset az M43-as autópályán

Anyagi káros közlekedési baleset miatt forgalomkorlátozásra kell számítani az M43-as autópálya országhatár felé vezető oldalán, Szegednél.

 

Public transport to Mogyoród

During the weekend of the 2018 Hungarian Grand Prix, over and above the option of travelling individually by car, we would like to draw attention to the alternative of public transport.

 

Tömegközlekedéssel Mogyoródra

A Formula 1 Magyar Nagydíj 2018 versenyhétvége idejére az egyénileg, gépjárművel történő utazás mellett alternatív közlekedési lehetőségre hívja fel a figyelmet a rendőrség.