Életmentésnél működtek közre a Diósgyőri Rendőrőrs járőrei

2021. 09. 24., p - 17:49
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Szerencsére még volt ereje segítséget kérni annak a férfinak, aki Bükkszentkereszt környékén lett rosszul.

Egy turistacsoportot vitt Bükkszentkeresztre, a kilátó környékére egy hajdúnánási férfi 2021. szeptember 24-én a délelőtti órákban. A sofőr utasaira történő várakozása során sétálni kezdett, majd egészségügyi panaszai jelentkeztek. Rosszulléte során egy barátját telefonon még értesíteni tudta állapotáról, azonban nem tudta megmondani hol van. A baráttól kapott bejelentést követően a Diósgyőri Rendőrőrs járőrei azonnal a férfi keresésére indultak, akit fél órás kutatást követően már magatehetetlen állapotban találtak meg. A rendőrök értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik mentőhelikopterrel további ellátása céljából kórházba szállították a férfit.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.