Életmentő összefogás

2019. 12. 05., cs - 11:30
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy kazincbarcikai nő életét mentették meg a rendőrök a városrendészet munkatársaival közösen.

Egy kazincbarcikai asszony tett bejelentést 2019. december 4-én 16 óra 30 perckor a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központjába. A kétségbeesett anya elmondta a rendőrség munkatársának, hogy 41 éves lánya a délelőtti órákban elment Kazincbarcikán sétálni, azonban nem érkezett haza és telefonban közölte vele, hogy végzetes lépésre szánta el magát, nem megy már többet haza.

A bejelentést követően a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság azonnal megszervezte a nő kutatását, amelyben egy tucat rendőr mellett öt városi rendész is részt vett.

A kutatás ideje alatt Csák Attila c. r. főtörzszászlós telefonon elérte az elkeseredett nőt, majd tragikus szándékáról sikerült lebeszélnie.

A hölgyet végül az esti órákban Sajókaza felé, a Szelesi tavak környékén megtalálták. Az átfázott, törődött nőt a mentők kiérkezéséig a rendőrök a járőrautóba ültették, majd átadták további ellátása céljából a mentőszolgálat szakembereinek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A bíróságon garázdálkodott

A szekszárdi rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 18 éves helyi férfival szemben folytattak garázdaság vétség elkövetése miatt.

 

Újabb embercsempész

A Komárom-Esztergom megyei rendőrök az M1-es autópályán, Bábolna térségében ellenőrizték a bolgár honosságú járművet.