Eltévedt az erdőben

2018. 06. 22., p - 10:43
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A szentendrei rendőrök gyors és hatékony intézkedése segített megtalálni egy 12 éves kislányt, aki a visegrádi Fellegvár közelében tűnt el családja mellől.

A Szentendrei Rendőrkapitányság munkatársai 2018. június 21-én 13 óra 30 perckor kapták a jelzést, amely szerint a visegrádi Fellegvárhoz vezető erdei úton egy 12 éves kislány családjától lemaradt, majd feltehetően eltévedt az erdőben, hozzátartozói nem találják.

A bejelentő által megadott személyleírás és ruházat alapján a Szentendrei Rendőrkapitányság szolgálatban lévő rendészeti és bűnügyi állománya haladéktalanul megkezdte a gyermek keresését. Az eltűnéssel szűkebben érintett erdei út és vár környezete mellett a rendőrök a kereskedelmi és egyéb szolgáltató egységeket is felkeresték adatgyűjtés és figyelemfelhívás céljából, amelynek közel egy óra alatt meg is lett az eredménye. A Fellegvár parkolójában üzemelő egyik büfé alkalmazottja felismerte a gyermeket és a rendőrök által megadott szolgálati telefonszámon értesítette a kutatásban résztvevőket.

A gyermeket ezt követően a rendőrök sérülés és panaszmentesen átadták édesanyjának.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam