Eltévedt, de megtalálták

2018. 05. 31., cs - 16:50
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök két órán belül megtalálták azt a 88 éves külföldi turistát, aki leszakadt a csoportjától, majd eltévedt Pécs belvárosában.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. május 31-én 13 órakor érkezett bejelentés arról, hogy egy külföldi nő segítséget kért egy helyi turisztikai irodában, mert eltűnt a férje. A perceken belül helyszínre érkező rendőröknek a nő elmondta, hogy hajóval érkeztek Mohácsra, majd a délelőtti órákban Pécsre jöttek megnézni a város nevezetességeit, azonban a férje elfáradt, ezért lemaradt a csoporttól, majd nem jelent meg a megbeszélt találkozóhelyen.

A Pécsi Rendőrkapitányság a helyi közterület-felügyelőkkel keresést szervezett, amelynek eredményeképpen 15 óra 15 perckor Pécsett, a Kodály Zoltán úton épségben megtalálták az eltűnt férfit, aki elmondta, hogy sétálni indult, azonban elkeveredett a városban.

A rendőrök az idős férfit visszakísérték a feleségéhez, majd azért, hogy a hajó Mohácsról időben tovább tudjon indulni, rendőrautóval szállították a Mohácsi Kikötőbe.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szerb kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Halálos baleset a 47-es főúton

Életét vesztette az a motoros, aki egy kamionnal ütközött össze a 47-es főút 196-os kilométerszelvényében, Hódmezővásárhely külterületén.