Eltévedt fiatalok

2018. 11. 30., p - 12:43
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A telefonjuk már majdnem lemerült, az utolsó hívással a budapesti rendőröktől kértek segítséget.

Négy gyáli barát kirándulni ment 2018. november 29-én este Budapest II. kerületébe, az Oroszlán szikla környékére, de eltévedtek. A mobiltelefonjuk időközben szinte teljesen lemerült, így amikor már csak pár százalékot mutatott a telefon akkumulátor töltöttsége úgy döntöttek, hogy hívják a rendőrséget.

A bejelentő elmondta a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ munkatársának, hogy mi történt, és hogy azért kérnek segítséget, mert már nagyon fáznak, mivel órák óta a hideg téli éjszakában keresik az erdőből kivezető utat. Az ügyeletes tiszt azonnal értesítette a hegyvidéki kollégáit, akik a bejelentéstől számított egy órán belül megtalálták az eltévedt fiatalokat. A járőrök a szolgálati járművel elvitték a gyáli fiatalokat a saját autójukhoz, amivel a kirándulás helyszínére érkeztek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Olaszországba indultak, Dombegyházig jutottak

Olaszországba akarta eljuttatni Magyarországra illegálisan érkezett honfitársát egy pakisztáni férfi. A rendőrök Békés megyében, Dombegyház közelében feltartóztatták őket. Az embercsempészéssel gyanúsítható férfit a rendőrség őrizetbe vette, a határsértőt átadták a román hatóság képviselőinek.

 

Római parti betörő

Az óbudai nyomozók befejezték annak a férfinek az ügyét, aki hat alkalommal tört be Budapest III. kerületében lévő büfékbe és egy szórakozóhelyre.