Eltűnt kislányt találtak meg a baktalórántházi rendőrök

2018. 07. 19., cs - 11:05
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A lányt hazakísérték és átadták az édesanyjának.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrsén 2018. július 18-án 11 órakor egy ófehértói nő tett bejelentést, hogy 13 éves kislánya, aki térben és időben csak részlegesen tud tájékozódni, a délelőtt folyamán kerékpárral elment otthonról, és azóta életjelet nem adott magáról. A baktalórántházi rendőrök azonnal az eltűnt lányt felkutatásába kezdtek. Elemezték a község térfigyelő kameráinak felvételeit, majd a szomszédos településeken a lehetséges haladási útvonalakat is ellenőrizték. A kislányra végül 15 órakor lakóházuk közelében sértetlen állapotban találtak rá a rendőrök. Kérdésükre a fiatal elmondta, hogy délelőtt összeveszett az édesanyjával, ezért el akarta hagyni végleg otthonát, de később meggondolta magát. A rendőrök a lányt biztonsági intézkedés keretében hazakísérték és átadták az édesanyjának.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nyolc szír határsértő Mórahalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Mórahalom közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Öt szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Kiszombor közelében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.