Embercsempészés miatt körözte a német rendőrség

2018. 02. 13., k - 09:46
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A hajdúhadházi rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a helyi lakost, aki ellen a német hatóság által kiadott nemzetközi elfogatóparancs volt érvényben.

A rendőrök 2018. február 12-én 15 óra 55 perckor Hajdúhadház egyik utcájában járőröztek, mert olyan információ jutott a tudomásukra, hogy ott tartózkodik egy fiatal férfi, aki ellen körözés van érvényben. A járőrök az egyik családi házban igazoltatták R. Miklóst, amely során megállapították, hogy a német hatóság embercsempészés bűncselekmény elkövetése miatt nemzetközi elfogatóparancsot adott ki vele szemben. Az egyenruhások a 18 éves helyi lakost elfogták és a Hajdúhadházi Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók őrizetbe vették a körözött férfit, akinek az ügyében a Fővárosi Törvényszék dönt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.