Figyelmes járőrözés

2019. 02. 11., h - 07:45
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök figyeltek fel a férfira Jászárokszálláson.

A Jászárokszállási Rendőrőrs járőrei 2019. február 10-én késő este a településen egy utcán ülő, félmeztelen férfit vettek észre. Felsőtestén több sérülést is láttak. A járőrök azonnal a segítségére siettek. A zaklatott férfi elmondta nekik, hogy elkeseredésében magának okozta a sebeket. A rendőrök rögtön értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik további ellátásra kórházba szállították a jászárokszállási lakost.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionokban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba tizenkét migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Idős férfit rabolt ki

A kecskeméti rendőrök őrizetbe vettek egy helybélit, aki a gyanú szerint meg is akarta rúgni azt a 75 éves férfit, akitől erőszakkal vette el a táskáját.

 

Vámáru helyett illegális migráns

Embercsempészés miatt indult eljárás egy osztrák férfi ellen, aki egy török állampolgárt próbált meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél.

 

Pénztárcát lopott

A mosonmagyaróvári rendőrök rövid időn belül elfogták a férfit, aki kihallgatása során további bűncselekmény elkövetését is beismerte.