Figyelmes járőrözés

2019. 02. 11., h - 07:45
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök figyeltek fel a férfira Jászárokszálláson.

A Jászárokszállási Rendőrőrs járőrei 2019. február 10-én késő este a településen egy utcán ülő, félmeztelen férfit vettek észre. Felsőtestén több sérülést is láttak. A járőrök azonnal a segítségére siettek. A zaklatott férfi elmondta nekik, hogy elkeseredésében magának okozta a sebeket. A rendőrök rögtön értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik további ellátásra kórházba szállították a jászárokszállási lakost.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Csalás miatt keressük

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága a lakosság segítségét kérik az ismeretlen nő azonosításához.

 

Betört – elfogták

A kiskunhalasi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelynek gyanúsítottja bemászott egy tanya udvarába, és onnan szerszámokat vitt el.

 

Rablás egy bevásárlóközpontban

A rendőrök öt órán belül elfogták azt a férfit, aki egy miskolci üzletből fizetés nélkül akart parfümöket kivinni, majd a tetten ért tolvaj nekiment a biztonsági őrnek.

 

Beszámolt a főkapitány

Dr. Vereckei Csaba, r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány 2019. április 25-én számolt be a megyei közgyűlés előtt Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2018. évi közbiztonsági, bűnügyi helyzetének alakulásáról.