Fokozott ellenőrzés a Sárospataki Rendőrkapitányság közigazgatási területén

2021. 10. 14., cs - 15:46
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A Sárospataki Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el 2021. október 15-én 8 órától 2021. október 16-án 8 óráig.

A Sárospataki Rendőrkapitányság vezetője a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény 30. §-a, valamint  a Rendőrség szolgálati szabályzatáról szóló 30/2011. BM rendelet 26. §-a alapján fokozott ellenőrzést rendelt el 2021. október 15-én 8 órától 2021. október 16-án 8 óráig a Sárospataki Rendőrkapitányság teljes közigazgatási területére.

Az ellenőrzés célja az Olaszliszkán lévő Szögi Lajos emlékhelyen történő megemlékezéssel összefüggésben a békés gyülekezési jog biztosítása, a rendezvényt provokatív módon megzavarni kívánó személyek kiszűrése, a közbiztonságot veszélyeztető cselekmények megelőzése, megakadályozása, a rendezvényre érkezők helyszínre történő biztonságos bekísérése, a közbiztonságra különösen veszélyes eszközök felfedése, valamint Olaszliszka közrendjének, közbiztonságának, a közlekedés rendjének fenntartása.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Frontális ütközés

Két autó karambolozott Sajópüspöki és Bánréve között. A balesettel érintett útszakaszt a rendőrség teljes terjedelmében lezárta.

 

Tálcával vitte volna az ékszert

A hódmezővásárhelyi rendőrök elfogtak egy helybéli férfit, aki több tálca arany ékszert kísérelt meg ellopni egy helyi ékszerüzletből, csaknem 1 millió forint értékben.