Folyamatos ellenőrzések Salgótarjánban és környékén

2021. 07. 24., szo - 09:15
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Kiemelt cél a közrend és a közbiztonság fenntartása és védelme.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság bűnügyi, közrendvédelmi és igazgatásrendészeti osztályának munkatársai visszatérően ellenőrzik Salgótarján köztereit, frekventált helyeit és a város környékét. Az összehangolt tevékenység célja a megyeszékhelyen a közbiztonság, a közrend fenntartása, a közterületeken szeszes italt fogyasztók számának csökkentése.

A rendőrök július hónapban hetente több alkalommal is megjelentek a városban, a közterületen szeszes italt fogyasztókkal és egyéb szabálysértés elkövetőivel szemben eljárást kezdeményeztek.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság az elkövetkező időszakban tovább folytatja a várost és környékét érintő akciósorozatát.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőri intézkedés a fővárosban

Az egyik internetes hírportál videóján látható intézkedés nem függ össze az ’56-os megemlékezéssel. A rendőrök azért bilincselték meg férfit, mert előzőleg megütött egy padon ülő másik embert.

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt 14060/1359/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

 

Ellopta majd visszavitte

A komáromi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves bábolnai férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy teherautót, és még kábítószert is fogyasztott.

 

Segítsen azonosítani!

Kifizetetlen telefonnal távozott egy boltból, a szentendrei nyomozók várják az információkat!