Gyalogos- és kerékpáros járőrök Budapesten, a turisztikai szezonban

2019. 06. 27., cs - 07:42
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a turisztikai szezonban kerékpáros járőrökkel is jelen van a fővárosban, az Andrássy úton, a Városligetben, a Hősök terén és a Margitszigeten.

A 2019. évi turisztikai szezonban a Budapesti Rendőr-főkapitányság megerősített rendőri jelenlétet biztosít a Belvárosban, illetve a turisták által sűrűn látogatott belső kerületekben, Terézvárosban, Erzsébetvárosban és Józsefvárosban. A megerősített rendőri jelenlét célja a turisták segítése, útbaigazítása, illetve a közrend és közbiztonság erősítése.  

A megerősített gyalogos járőrszolgálat mellett, a Budapesti Rendőr-főkapitányság júniustól kerékpáros szolgálattal is erősíti a közterületi jelenlétet, így az idelátogató külföldiek, valamint az itt lakók az Andrássy úton, a Hősök terén, valamint a Margitsziget és a Városliget parkjaiban is találkozhatnak kerékpáros járőrökkel. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy határsértőt fogtak el a rendőrök Békéscsabán

A magát algériainak valló férfit a vasútállomáson ellenőrizték. Nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállítják.

 

Szerszámokat lopott

A kiskunmajsai rendőrök egy 21 éves helyi férfit gyanúsítanak a betöréssel.

 

Falfirkák a lakótelepen

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 28 éves helyi lakost hallgattak ki gyanúsítottként.