Gyalogos- és kerékpáros járőrök Budapesten, a turisztikai szezonban

2019. 06. 27., cs - 07:42
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a turisztikai szezonban kerékpáros járőrökkel is jelen van a fővárosban, az Andrássy úton, a Városligetben, a Hősök terén és a Margitszigeten.

A 2019. évi turisztikai szezonban a Budapesti Rendőr-főkapitányság megerősített rendőri jelenlétet biztosít a Belvárosban, illetve a turisták által sűrűn látogatott belső kerületekben, Terézvárosban, Erzsébetvárosban és Józsefvárosban. A megerősített rendőri jelenlét célja a turisták segítése, útbaigazítása, illetve a közrend és közbiztonság erősítése.  

A megerősített gyalogos járőrszolgálat mellett, a Budapesti Rendőr-főkapitányság júniustól kerékpáros szolgálattal is erősíti a közterületi jelenlétet, így az idelátogató külföldiek, valamint az itt lakók az Andrássy úton, a Hősök terén, valamint a Margitsziget és a Városliget parkjaiban is találkozhatnak kerékpáros járőrökkel. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bűnügyi őrizetben

A balassagyarmati rendőrök elfogtak egy nőt és egy férfit, akik becskei ingatlanokból nagy értékű takarékjegyet, laptopot és tabletet tulajdonítottak el.

 

Ittasan vezetett

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

 

3,5 tonna helyett 9 tonna

Az Ártándon megállított külföldi sofőr túlsúlyos járműszerelvénnyel közlekedett. A rendőrök vele szemben szabálysértési eljárást indítottak.