Három gázpalack robbant fel a Dinamó utcában

2020. 01. 12., v - 20:45
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrség az oltás során segíti a Katasztrófavédelem munkáját.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2020. január 12-én 18 óra 20 perc körül három gázpalack robbant fel Budapesten, a III. kerületben, a Dinamó utcában, amelynek következtében három faház teteje teljes terjedelmében kigyulladt. A Katasztrófavédelem egységei az oltást megkezdték, amelyben a rendőrség folyamatosan segítséget nyújt. A tűz oltása jelenleg is folyamatban van, a tűz a távhőközpontot nem veszélyezteti. 

Az utcában jelenleg az áramszolgáltatás szünetel, a kerület többi részén mind a távhő, mind az áramszolgáltatás zavartalan.

A mentőszolgálat munkatársai egy férfit áramütés miatt kórházba szállítottak, egyéb személyi sérülés a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint nem történt.

A tűzesettel összefüggésben az idegenkezűség gyanúja ez idáig nem merült fel.  ​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 33 határsértő Csongrád-Csanád megyében a tegnapi nap folyamán. A rendőrök 24 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 9 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Motorkerékpárt lopott

A dorogi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 22 éves férfival szemben, aki egy teremgarázsból lopott robogót, amit aznap értékesített.