Hat körözés volt ellene érvényben

2019. 05. 14., k - 11:59
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Veszprém megyei rendőrök elfogtak egy 50 éves pécsi férfit, aki ellen csalás és lopás miatt több hatóság is körözést bocsátott ki.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság járőrei 2019. május 13-án 14 óra 10 perckor igazoltattak egy tehergépkocsit vezető férfit a 8-as számú főút 64. kilométerszelvényében. Az igazoltatás során a férfi nem a valódi adatait adta meg, ezért előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra.

A rendőrkapitányságon a járőrök megállapították, hogy az 50 éves pécsi K. Andrást a Kaposvári Törvényszék és a Pécsi Járásbíróság csalás és lopás miatt körözte, majd ezt követően átszállították a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Virág mellé a megelőzés tanácsai

A rendőrök nemcsak a temetőkben és környékén segítik, támogatják a megemlékezés biztonságát, hanem Miskolcon a virágárusok bűnmegelőzést szolgáló szórólapot adnak a csokrok mellé.

 

Biztonságban a megemlékezés napjaiban

Mindenszentek és halottak napja alkalmából a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közös sajtótájékoztatót tartott a Szolnoki Római Katolikus Temetőnél.