Hídról akart leugrani

2019. 08. 09., p - 09:52
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök megakadályoztak egy nőt abban, hogy a hídról a Maros folyóba ugorjon Makónál.

A Készenléti Rendőrség járőrszolgálatot ellátó munkatársai 2019. augusztus 7-én 23 óra 45 perckor egy nőre lettek figyelmesek, aki a 43-as főúton található híd peremén állt. A rendőrök a 34 éves nőt szóval tartották, eközben a terület körzeti megbízottja és járőrtársa is a helyszínre érkezett. Ezt követően a Makói Rendőrkapitányság egyenruhásai beszélgetni kezdtek az asszonnyal és közben egyre közelebb kerültek hozzá. Végül sikerült a karjait megfogni, majd a korláton keresztül visszaemelni a hídra.

A nőt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az embercsempész

Egy cseh állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében, aki a gyanú szerint két határsértőnek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez.

 

Együttműködési megállapodás

A Körmendi Rendészeti Szakgimnázium és több, Komárom-Esztergom megyében működő oktatási intézmény vezetője együttműködési megállapodást kötött, aminek aláírására a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság adott otthont.

 

Megszakították a sorozatot

Öt hétvégi házat tört fel Nyergesújfalun az a 33 éves férfi, akit az esztergomi rendőrök elfogtak, a bíróság pedig letartóztatott.