Időben érkezett a segítség

2019. 05. 04., szo - 09:51
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A budakeszi rendőrök Budajenőn, egy családi házban találtak egy magatehetetlen, orvosi ellátásra szoruló hölgyet csütörtökön este.

Egy háziorvos kért segítséget 2019. május 2-án este a budakeszi rendőröktől, mivel egy feltehetően ellátásra szoruló, 72 éves hölgy betegéhez nem tudott bejutni annak Budajenőn lévő házába. Az orvos elmondta a rendőröknek, hogy betege egyedül él a házban, több ismert betegsége is van, amelyek okozhattak rosszullétet. Az ingatlan ajtajai zárva voltak, így a rendőrök betörték az egyik ablaküveget, majd a házat átvizsgálva annak fürdőszobájában a földön fekve találták az ellátásra szoruló hölgyet, aki eszméleténél volt, azonban önerőből felkelni nem tudott. A rendőröknek nehezen beszélve, de el tudta mondani, hogy rosszul lett korábban, elesett és a keze is megsérült ennek során, arra viszont nem emlékszik, hogy ez pontosan mikor történhetett.

A bajba került hölgyet a rendőrök ezt követően átadták az időközben értesített mentőszolgálat munkatársainak és gondoskodtak az ingatlan biztonságos lezárásáról is.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az embercsempész

Egy cseh állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében, aki a gyanú szerint két határsértőnek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépéséhez.

 

Együttműködési megállapodás

A Körmendi Rendészeti Szakgimnázium és több, Komárom-Esztergom megyében működő oktatási intézmény vezetője együttműködési megállapodást kötött, aminek aláírására a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság adott otthont.

 

Megszakították a sorozatot

Öt hétvégi házat tört fel Nyergesújfalun az a 33 éves férfi, akit az esztergomi rendőrök elfogtak, a bíróság pedig letartóztatott.

 

Bíróság elé állhatnak a sorozattolvajok

Befejezte az ügy vizsgálatát a rendőrség, azzal a két férfival és fiatalkorú társukkal szemben, akik több miskolci üzletből loptak el különféle árucikkeket.