Időben érkezett a segítség

2019. 05. 04., szo - 09:51
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A budakeszi rendőrök Budajenőn, egy családi házban találtak egy magatehetetlen, orvosi ellátásra szoruló hölgyet csütörtökön este.

Egy háziorvos kért segítséget 2019. május 2-án este a budakeszi rendőröktől, mivel egy feltehetően ellátásra szoruló, 72 éves hölgy betegéhez nem tudott bejutni annak Budajenőn lévő házába. Az orvos elmondta a rendőröknek, hogy betege egyedül él a házban, több ismert betegsége is van, amelyek okozhattak rosszullétet. Az ingatlan ajtajai zárva voltak, így a rendőrök betörték az egyik ablaküveget, majd a házat átvizsgálva annak fürdőszobájában a földön fekve találták az ellátásra szoruló hölgyet, aki eszméleténél volt, azonban önerőből felkelni nem tudott. A rendőröknek nehezen beszélve, de el tudta mondani, hogy rosszul lett korábban, elesett és a keze is megsérült ennek során, arra viszont nem emlékszik, hogy ez pontosan mikor történhetett.

A bajba került hölgyet a rendőrök ezt követően átadták az időközben értesített mentőszolgálat munkatársainak és gondoskodtak az ingatlan biztonságos lezárásáról is.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Közelebb érve már hallotta a sírást is

Egy két éves kisfiú felügyelet nélkül hagyta el szirmabesenyői otthonát. A rendőrök gyorsan cselekedtek, mert a helyszín közelében található a Kocka-tó.

 

Késsel rabolt

A ráckevei rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a 12 éves fiút.

 

Tetten ért betörő

A rendőrök rövid időn belül elfogtak egy 29 éves férfit, aki egy kókai ingatlanba tört be.