Időben érkezett a segítség

2019. 05. 04., szo - 09:51
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A budakeszi rendőrök Budajenőn, egy családi házban találtak egy magatehetetlen, orvosi ellátásra szoruló hölgyet csütörtökön este.

Egy háziorvos kért segítséget 2019. május 2-án este a budakeszi rendőröktől, mivel egy feltehetően ellátásra szoruló, 72 éves hölgy betegéhez nem tudott bejutni annak Budajenőn lévő házába. Az orvos elmondta a rendőröknek, hogy betege egyedül él a házban, több ismert betegsége is van, amelyek okozhattak rosszullétet. Az ingatlan ajtajai zárva voltak, így a rendőrök betörték az egyik ablaküveget, majd a házat átvizsgálva annak fürdőszobájában a földön fekve találták az ellátásra szoruló hölgyet, aki eszméleténél volt, azonban önerőből felkelni nem tudott. A rendőröknek nehezen beszélve, de el tudta mondani, hogy rosszul lett korábban, elesett és a keze is megsérült ennek során, arra viszont nem emlékszik, hogy ez pontosan mikor történhetett.

A bajba került hölgyet a rendőrök ezt követően átadták az időközben értesített mentőszolgálat munkatársainak és gondoskodtak az ingatlan biztonságos lezárásáról is.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rongálás miatt keressük

A kiskunhalasi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy bűncselekmény feltételezett elkövetőjének megtalálása érdekében.

 

Baleset az M1-es autópályán

A főváros felé vezető oldalon, Mány térségében a rendőrök teljes szélességében lezárták az autópályát.

 

Egy nap, négy elfogás, két előállítás

A Szekszárdi Rendőrkapitányság és több bíróság is körözte az elfogott férfiakat, két fiatal lány pedig a gyermekotthonból tűnt el, ezért keresték őket.