Időben érkezett segítség

2019. 09. 25., sze - 10:14
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az összehangolt munka eredményeként a bejelentéstől számított három órán belül megtalálták az eltűnt férfit Szolnokon.

Egy szolnoki asszony kért segítséget a rendőrségtől 2019. szeptember 24-én 11 óra 55 perckor, miszerint idős férje a reggeli órákban a biciklijével elment otthonról, és azóta nem tért haza. Férje már régóta nem hagyta el a házukat, nehezen tájékozódik. A rendőrök és a civil szervezetek azonnal elkezdték keresni a 83 éves férfit, akit a járőrök Szolnok határában, a vasúti sínek mellet találtak meg. Mivel félő volt, hogy a síneken szerelvény fog elhaladni, az egyenruhások a bácsit a szolgálati gépkocsijukhoz vitték. Az időközben értesített mentőszolgálat munkatársai megvizsgálták a helyi lakost, akinek az ijedségen kívül nem esett baja.  

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.