Időben érkeztek a rendőrök

2021. 09. 30., cs - 13:36
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Életmentésnél működött közre az Ózdi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja és járőre.

Bellér Csaba r. főtörzszászlós, és Nagy Csaba r. őrmester 2021. szeptember 30-án 9 óra után egy ózdi családi házhoz ment intézkedni. A Tevékenység-irányítási Központba érkezett bejelentés adatai szerint egy középkorú, egyedül élő férfit hozzátartozói már két napja nem értek el telefonon.

Az egyenruhások a bejárati ajtót befeszítve bejutottak a házba, ahol az egyik helyiségben megtalálták a magatehetetlen férfit, aki eszméleténél volt ugyan, de már kommunikálni sem tudott.

A rendőrök a bajbajutott személyhez azonnal segítséget hívtak, a kiérkező mentőszolgálat munkatársai pedig további ellátása céljából kórházba szállították a férfit.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a dunaújvárosi kettős

A rendőrök 24 órán beül elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki azt a két férfit, akik a gyanú szerint egy dunaújvárosi társasház pincéjéből több értékes tárgyat loptak el.

 

Szélben jött a segítségét

Egy 81 éves nő a nagy szélben elesett Oroszlányon. Az arra haladó járőrök észlelték a földön fekvő nőt, akit orvoshoz, majd otthonába vittek. Az idős asszony lánya egy levelet írt, amiben megköszönte a rendőrség munkáját.

 

Mire jó a korcsolya?

A sporteszközzel négy tárolóhelyiséget tört fel egy férfi; a kőbányai rendőrök másnap elfogták.