Ikerterhes kismamának segített egy rendőr

2021. 07. 22., cs - 15:58
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Sebességmérés közben kért segítséget egy XV. kerületi rendőrtől a gyorsabb kórházba jutáshoz egy ikerbabákkal várandós nő édesapja.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. Kerületi Rendőrkapitányság rendőre, Máthé Csaba r. törzsőrmester az M3-as autópálya bevezető szakaszán 2021. július 21-én délután sebességet mért, amikor egy férfi segítséget kért tőle, mivel lányánál megindult a szülés.

A törzsőrmester a várandós kismamát a szolgálati autójába ültette, majd megkülönböztető fény-és hangjelzés használatával kórházba vitte, és átadta az orvosoknak.

Az ikrek nagymamája másnap levélben köszönte meg a kolléga gyors segítségnyújtását, illetve azt is leírta, hogy a kórházba szállítást követően az orvosok a lányát rögtön a műtőbe vitték, és szerencsére minden gond nélkül megszülettek az unokái.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: késsel támadt az alvó családra

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőrfőkapitányság munkatársai befejezték a nyomozást az ellen a tótkomlósi férfi ellen, aki késsel többször megszúrta ismerősét, illetve annak gyermekét is megpróbálta megsebesíteni.