Kenuban utazó gyerekek kértek segítséget- a kölcsei rendőrök Tarpa térségében rájuk találtak

2020. 07. 24., p - 09:12
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A felügyeletüket ellátó férfi ellen a rendőrség büntető- és szabálysértési eljárást is indított.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 50 éves budapesti férfi ellen. A 112-es segélyhívón kért segítséget egy 13 és egy 14 éves fiú 2020. július 22-én este. Elmondták, hogy a Tisza folyón kenuztak egyikük édesapjával, aki eközben alkoholt fogyasztott. A férfi kikötött egy homokpadnál, és ittasságából eredően rövidesen elaludt, és a gyerekek nem tudtak vele kommunikálni. Időközben besötétedett, a fiúk nem tudták hol vannak, ezért megrémültek és a rendőrségtől kértek segítséget. A Kölcsei Határrendészeti Kirendeltség munkatársai szolgálati hajóval indultak a rémült gyerekek keresésére, és rövid időn belül a folyó tarpai szakaszán épségben megtalálták, és a szatmárcsekei táborhelyükön biztonságba helyezték őket. A férfi ellen az ittas vezetés miatt a rendőrség külön szabálysértési eljárást indított.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem sokáig örülhettek a zsákmánynak

Békésen, egy üzlet előtt cigarettát kért egy páros nő tagja egy járókelőtől. Miközben szóval tartotta az idős asszonyt, a társa elszaladt az asszony szatyrával, amiben több tízezer forint volt. A rendőrök egy óra alatt elfogták a párost és visszaszerezték a pénzt.

 

Nem állt meg

Soltvadkerttől Kecskemétig követték azt a járművet, amelynek sofőrje kivonta magát a rendőri intézkedés alól. A férfi elszámoltatása folyamatban van.

 

Keressük Cseh Istvánt

A kisteleki rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 43 éves ópusztaszeri férfi megtalálásában.

 

Kutyákat keresünk!

Szolgálati kutyáink utánpótlása érdekében kutyakiválasztást tartunk 2022. január 31-én.

 

Látta a balesetet?

Azok jelentkezését várjuk, akik látták a Fülöp és Penészlek között történt balesetet, és körülményeiről érdemleges információval rendelkeznek.