Körözési akciót tartottak Tiszavasváriban

2021. 01. 28., cs - 08:29
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök kilenc körözött személyt elfogtak.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság a Készenléti Rendőrség Nyírbátori Határvadász Bevetési Osztálya munkatársainak bevonásával körözési akciót tartott a rendőrkapitányság illetékességi területén 2021. január 26-án.

Az intézkedés célja a körözött személyek felkutatása, és elfogása volt. A rendőrök ellenőrizték a keresett személyek lakó- és tartózkodási helyét, és kilenc elfogást és előállítást hajtottak végre. Hét fővel szemben azért volt körözés elrendelve, mert a részükre korábban kiszabott pénzbírságot nem fizették meg. Közülük 2 főt az egyenruhások büntetés-végrehajtási intézetbe vittek, mert a korábban kiszabott pénzbírságokat az illetékes hatóság elzárásra változtatta át, aminek letöltését önként nem kezdték meg. A rendőrkapitányságra előállított további körözött személyek hozzátartozói az intézkedés ideje alatt az eljárás elrendelésének alapjául szolgáló pénzbírságot befizették, és arról a hatóságnak igazolást mutattak be, így szabadon távozhattak. A Nyíregyházi Rendőrkapitányságra állítottak elő egy lopás bűncselekmény elkövetése miatt körözött személyt, egy másikkal szemben pedig a Nyíregyházi Törvényszék határozata alapján intézkedtek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kettős emberölés Kislángon

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a bejelentéstől számított egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.