Körözött személyek rendőrkézen

2019. 09. 17., k - 13:39
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A tapolcai és a pápai rendőrök egy 22 és egy 27 éves férfit fogtak el, akik ellen elfogatóparancs volt érvényben.

A járőrök 2019. szeptember 16-án a reggeli órákban Nyárád külterületén igazoltattak egy 22 éves pápai lakost. Megállapították, hogy ellene szabálysértési elzárás végrehajtása miatt a Pápai Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot a rendelkezésre álló idő alatt nem fizette meg. A járőrök a nőt elfogták, majd előállították a helyi rendőrkapitányságra, és miután befizette a bírságot, szabadon bocsátották.

A Tapolcai Rendőrkapitányság munkatársai 2019. szeptember 16-án 14 óra körül vontak intézkedés alá Tapolca belvárosában egy 27 éves helyi lakost, aki ellen a Veszprémi Törvényszék adott ki elfogatóparancsot, mivel a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg.  A férfit a járőrök elfogták, és előállították a Tapolcai Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vételét követően a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hazavitték a rendőrök

A tatabányai járőrök 15 percen belül megtalálták azt az idős férfit, aki lakásáról ismeretlen helyre távozott.

 

Rendőrkézen a cipőrablók

Őrizetben van már az a páros, akik Ózdon bántalmaztak egy domaházai férfit, majd elvették készpénzét és cipőjét.

 

Felmerült az ittasság gyanúja

Az ajka-padragkúti baleset feltételezett okozójánál pozitív értéket jelzett az alkoholteszter. Rajta kívül további 14 sofőrrel szemben intézkedtek ittasság gyanúja miatt a Veszprém megyei rendőrök az elmúlt 48 órában, kettő közülük balesetezett.

 

Lezárt akta: Megverte az élettárást

A hajdú-bihari rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a gyanú szerint úgy megverte az élettársát, hogy a nő életveszélyes sérüléseket szenvedett.

 

Rendőrkézen a rabló

Egy idős férfi pénzét vette el a nő, akit rövid időn belül elfogtak a salgótarjáni nyomozók.