Lángok alatt állt, dermedten

2018. 10. 26., p - 17:41
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A nagykátai rendőrök egy 76 éves hölgyet vezettek ki egy lángoló épületrész alól, aki így nem sérült meg a veszélyes helyzetben.

A Nagykátai Rendőrkapitányság járőre 2018. október 26-án délelőtt szolgálata során észlelte, hogy Tápiószentmárton, Göbölyjárás térségében erős fekete füst látható a levegőben. A rendőrök azonnal a füst forrásának felkutatására indultak, amit hamarosan a településen lévő Géza Fejedelem utca egyik házához érve meg is találtak. A járőr helyszínre érkezésekor a családi ház mellett álló garázs teljes terjedelmében égett, a ház tulajdonosa és hozzátartozója már az utcán voltak, amikor a garázs felől robbanás hallatszott, és izzó törmelék hullott a szomszédos épületek tetejére. Ezután a rendőrök látták, hogy a lángoló garázs mellett lévő ház teraszán, az időközben lángra kapott tető alatt egy idős hölgy jelent meg, és láthatóan ledermedve csak állt a lángok alatt, saját erejéből nem tudott menekülni.

 

"
Lángolt a tető

 

A rendőrök azonnal a hölgy segítségére indultak, és az utcára vezették, biztonságos távolságba a lángoktól, majd visszamentek az ingatlanba, és átvizsgálták azt, további mentésre szoruló személy után kutatva, mást azonban nem találtak a házban. A hölgyet az időközben kiérkező mentőszolgálat munkatársai megvizsgálták, nem szenvedett sérülést az eset során.  

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg két migráns egy gumicsónakban Magyarországra bejutni Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.