Leesett a létráról, alumínium lap vágta fel a karját - a rendőrök segítettek neki

2019. 08. 24., szo - 10:25
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A baleset egy józsefvárosi építkezésen történt.

A rendőrség ügyeletére 2019. augusztus 22-én 19 óra 15 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapest VIII. kerületében, egy Horváth Mihály utcai építkezésen egy munkás több helyen megvágta magát. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerülti Rendőrkapitányságának járőrei, amikor a helyszínre értek, rögtön megkezdték a férfi ellátását, aki egy létráról esett le és az esés közben egy alumínium lap hasította fel a karját. A munkás jobb csuklóján egy mély, vérző seb volt, ezért Vasas Zoltán rendőr törzsőrmester és Király Zoltán rendőr őrmester a sérült karjára nyomókötést tettek.

Közben a helyszínre érkezett Gombos László rendőr százados és Ujj-Behan Péter rendőr hadnagy, akik korábban Police Medic képzésben részesültek, így a mentők kiérkezéséig szakszerű ellátásban tudták részesíteni a súlyosan sérült férfit, akit a mentők az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézetbe vittek.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Autót rongált

A 37 éves férfit a rendőrök azonosították és gyanúsítottként kihallgatták.

 

1772-ből egy

A Szekszárdi Szüreti Napok alkalmával tartott kétnapos fokozott rendőri jelenlét célja az ittas balesetek megelőzése volt.

 

Ismerősükhöz törtek be

Egy nyergesújfalui lakásból lopott az a két férfi, akit az esztergomi nyomozók hallgattak ki gyanúsítottként.

 

Újabb túlsúlyos járműszerelvények az autópályán

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök az M1-es autópályán ellenőriztek ismét két olyan román állampolgárságú sofőrt, akik az általuk vezetett járműszerelvényekkel a megengedett legnagyobb össztömeget jelentősen meghaladva közlekedtek.

 

Körözött autók 21 millióért

A magyar rendőrök a német és az olasz hatóságok által körözött gépkocsikat foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.