Leesett a létráról, alumínium lap vágta fel a karját - a rendőrök segítettek neki

2019. 08. 24., szo - 10:25
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A baleset egy józsefvárosi építkezésen történt.

A rendőrség ügyeletére 2019. augusztus 22-én 19 óra 15 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapest VIII. kerületében, egy Horváth Mihály utcai építkezésen egy munkás több helyen megvágta magát. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerülti Rendőrkapitányságának járőrei, amikor a helyszínre értek, rögtön megkezdték a férfi ellátását, aki egy létráról esett le és az esés közben egy alumínium lap hasította fel a karját. A munkás jobb csuklóján egy mély, vérző seb volt, ezért Vasas Zoltán rendőr törzsőrmester és Király Zoltán rendőr őrmester a sérült karjára nyomókötést tettek.

Közben a helyszínre érkezett Gombos László rendőr százados és Ujj-Behan Péter rendőr hadnagy, akik korábban Police Medic képzésben részesültek, így a mentők kiérkezéséig szakszerű ellátásban tudták részesíteni a súlyosan sérült férfit, akit a mentők az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézetbe vittek.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Magánlaksértés és testi sértés

A nyomozók őrizetbe vették azt a három helybélit, akik a gyanú szerint berúgták az egyik kiskunhalasi ingatlan kapuját, majd az udvaron bántalmazták az ott lakó férfit.

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.