Marcipánt húsvétra

2019. 04. 17., sze - 07:58
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrök mentették még Abádszalókon Marcipánt, az autók között futkározó, pár hetes kutyakölyköt. Azóta már szerető családot is találtak neki.

Lázár István rendőr főtörzszászlós, körzeti megbízott és Bakai Dalma rendőr őrmester 2019. április 15-én a délelőtti órákban Abádszalókon járőröztek, amikor az egyik utcában megláttak egy autók között szaladgáló kiskutyát. A parányi eb láthatóan veszélyes manővereket hajtott végre a járművek kerekei között, így félő volt, hogy elgázolják. A rendőrök megálltak, a pici állat pedig azonnal a szolgálati autó alatt keresett menedéket. Miután sikeresen kicsalogatták, megpróbálták megtalálni a gazdáját. A környékbeliek elmondták, hogy a kutyus már több napja ott kóborol, nagy valószínűséggel nincs gazdája. A rendőrök a kiskutyát bevitték az Abádszalóki Rendőrőrsre, ahol a körzeti megbízott megosztotta vele az ebédjét. Az őrmester szolgálata leteltével hazavitte magával, megfürdette és új családot keresett neki. Másnap már meg is találta a lehető legjobb helyet a kis ebnek. Marcipán egy kétgyermekes családhoz került Tiszaszentimrére. A gyerkőcöknek nem is lehetne jobb húsvétjuk.

k

 

k

 

k

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kifosztás Alsózsolcán

A rendőrök egy órán belül elfogták azt a férfit, aki megütött egy fiatalembert, majd elvette a földre került sértett telefonját Alsózsolcán.

 

Eltiltották mégis vezetett

Eltiltás hatálya alatt vezetett az a 38 éves sofőr, aki a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen gázolt el egy férfit Tatán.