Negyedóra alatt megtalálták az eltűnt kisfiút

2019. 10. 25., p - 08:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A budapesti gyerek kirándulni volt az apukájával amikor eltűnt az Erzsébet kilátónál.

Egy kétségbeesett édesapa hívta a rendőrséget 2019. október 23-án 18 óra után pár perccel. A férfi elmondta a rendőröknek, hogy 11 éves kisfiával kirándulni volt a XII. kerületi Erzsébet-kilátónál, azonban a nagy tömegben szem elől tévesztette a gyermeket.

A hegyvidéki rendőrök azonnal keresni kezdték a kisfiút, és végül a Libegő végállomásánál találták meg. A gyerek egy padon ült, és szerencsére az ijedtségen kívül más baja nem történt; a járőrök átadták az édesapjának.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hat óra alatt nyolcvanöt szabálytalankodó

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai ezúttal a passzív biztonsági eszközök használatára fókuszáltak a megyei összevont fokozott ellenőrzés alkalmával.

 

Kamionban bújt meg

Tompánál egy külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni az országba.

 

Öt határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Két év után rendőrkézen

A hajdúhadházi rendőrök nemzetközi elfogatóparancs alapján keresték azt férfit, akit külföldi hatóság segítségével fogtak el.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.