Nem vonult be önként, vitték a rendőrök

2020. 07. 26., v - 11:46
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Négy bűncselekmény elkövetéséért elítélték, egy elkövetése miatt körözték azt a 32 éves férfit, akit a kistarcsai járőrök fogtak meg Budapesten.

Befutott egy információ az egyenruhásoknak, merre lehet az a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei férfi, aki ellen több körözés is érvényben volt. Egy fővárosi, XVI. kerületi házhoz indultak, csengetésükre a keresett férfi nyitott ajtót.

V. Krisztián ellen három elfogatóparancs volt hatályban, az Ózdi Rendőrkapitányság hamis vád vétségének megalapozott gyanúja miatt, a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja két jogerősen kiszabott szabadságvesztés letöltésének meg nem kezdése miatt körözte. Börtönbüntetését fogolyszökés bűntettének, jármű önkényes elvétele bűntett kísérletének, valamint lopás vétségének, fegyházbüntetését testi sértés bűntette kísérletének elkövetése miatt szabták ki.

A járőrök a férfit előállították a Gödöllői Rendőrkapitányságra, majd átkísérték büntetés-végrehajtási intézetbe.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Járőrmotorok szemléje Győrben

Parancsnoki szemlén győződött meg a megyei rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes arról, hogy kifogástalan műszaki állapotú és hatékony rendőri intézkedésekre alkalmas járművekkel ellenőriznek a Győr-Moson-Sopron megyei motoros járőrök.