Nemzetközi együttműködés

2019. 12. 11., sze - 12:29
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság beosztottjai, az M1-es autópályán elfogták azt a két szerb állampolgárt, akiket egy Pozsonyban bántalmazott férfi halálával összefüggésben kerestek a szlovák hatóságok.

A Komárom Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. december 10-én 21 óra 30 perckor érkezett jelzés, hogy az M1-es autópályán Budapest felé személygépkocsival közlekedik két férfi, akik emberölés és garázdaság bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatók. A rendelkezésre álló adatok szerint a két szerb állampolgár összefüggésbe hozható egy Pozsonyban bántalmazott férfi halálával. A megyei rendőrök az 54-es kilométerszelvényben lévő pihenőbe kivezették a gépkocsijukat és igazoltatták a 21 és a 26 éves férfiakat. A két személy ellen nemzetközi elfogatóparancs volt érvényben, ezért őket a rendőrök elfogták és előállításukat követően őrizetbe vették. A két elfogott férfit a nemzetközi együttműködés keretén belül, a későbbiekben átadják a szlovák hatóságnak.     


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tíz határsértőt fogtak el a rendőrök Békés megyében

A külföldiek iraki állampolgárnak mondták magukat, de személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon, nem tudták hitelt érdemlően igazolni. A rendőrök előállítják őket a Battonyai Határrendészeti Kirendeltségre.