Összehangolt ellenőrzés

2021. 01. 28., cs - 09:56
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni rendőrök a társszervekkel együttműködve a négy órás akció során közel 100 emberrel szemben intézkedtek.

A rendőrök a társszervekkel együttműködve 2021. január 27-én tartottak közbiztonsági ellenőrzést többek közt a debreceni vasútállomáson, valamint buszvégállomáson. Az akcióban összesen 16 rendőr, 5 polgárőr és 3 vasútőr vett részt. Fő céljuk a bűncselekmények és szabálysértések megelőzése volt, viszont fokozott figyelemmel voltak a járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseinek betartására is, amelyek keretében maszkhasználat elmulasztása miatt összesen 14 esetben intézkedtek. Az egyenruhások  - és az akció további résztvevői –  a pályaudvarok mellett ellenőrizték a  bűnügyi és rendészeti szempontból frekventált területeket is.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keserű véget ért az édesszájú betörő sorsa

Az alsószentmártoni férfinek többrendbeli lopás miatt kell felelnie. Az egyik ház hűtőjéből még a születésnapi tortát is ellopta, ráadásul elfogásakor is lopott sütemény volt nála.

 

Biztonsági őrre támadt egy család Kecskeméten

A helyes maszkhasználatra hívta fel egy nő és két gyermeke figyelmét a biztonsági őr, ezért bántalmazták. Az asszonynak kiskorú veszélyeztetetése és könnyű testi sértés, két gyermekének pedig csoportosan elkövetett garázdaság miatt kell felelnie.

 

Kivezették

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 44 éves ukrán sofőr ellen, aki 18 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Fiatalkorú kifosztó őrizetben

A 15 éves fiú a nyomozók által beszerzett információk szerint legalább tizenhét bűncselekményt követett el alig öt hónap alatt.