Ötszörösen körözött férfit fogtak el a dombrádi rendőrök

2020. 05. 22., p - 09:56
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Közel egy éve bujkált a hatóság elől.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság Dombrádi Rendőrőrsének munkatársai 2020. május 21-én dombrádi tartózkodási helyén elfogták S. Béla 23 éves gyomaendrődi lakost. A férfi ellen öt elfogatóparancs volt érvényben, amelyeket az illetékes bíróságok korábban elkövetett bűncselekmények és szabálysértések miatt rendeltek el. A férfi a hatóság elől közel egy éve bujkált, a dombrádi házban is elrejtőzött egy erre kialakított rejtekhelyen. Az egyenruhások biztosan tudták, hogy a körözött férfi ott húzta meg magát, ezért felszólították arra, hogy önként jöjjön elő, aminek eleget tett. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrőrsre előállították és büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szentesnél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Jutalom a kollégáknak

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elismerésben részesített három balatonalmádi rendőrt a gépkocsifeltörők felderítésében és elfogásában végzett munkájáért.

 

Saját családja autóit verte szét

A szekszárdi rendőrök elfogták és előállították azt a 29 éves helyi férfit, aki nyugtató és alkohol hatása alatt egy fahusánggal esett neki két kocsinak.

 

Határsértők Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Égből jövő biztonság

A legmodernebb eszközök alkalmazásával szélesítik tevékenységi skálájukat a nógrádi rendőrök.