Puskás Aréna nyitómérkőzés

2019. 11. 15., p - 15:00
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Rendőri biztosítás percről percre – 22:45

22:45 óra - A rendőrség köszönetet mond a szurkolóknak, a közlekedőknek és a budapestieknek együttműködésükért és türelmükért.

22:30 óra - A stadion külső biztosításával érintett területről és annak közvetlen környezetéből a rendőrségre nem érkezett bejelentés bűncselekményről.

A mérkőzés előtt a parkolási tilalom hatálya alá eső területről 58 autót szállítottak el. Az elszállított gépjárművekről a tulajdonosok a 06-80-180-780-as ingyenesen hívható telefonszámon érdeklődhetnek.

21:50 óra - A Kerepesi utat, a Hungária körutat és a Thököly utat megnyitották a gépjárműforgalom számára is.

21:42 óra - Egy ember elesett a Puskás Ferenc Stadion metrómegállónál. A készenléti rendőrök siettek segítségére, mentőt hívtak hozzá. 

20:58 óra - Véget ért a Magyarország-Uruguay mérkőzés. Szép volt fiúk!

Több mint 60 ezer ember indul hazafelé a Puskás Arénából. A rendőrség a gyalogos tömeg biztonsága érdekében korlátozza a gépkocsiforgalmat a Thököly út – Hungária körút – Kerepesi út által határolt területen.

A rendőrség drónokkal is figyeli az elvonuló tömeget. 

Kérünk mindenkit, hogy körültekintően közlekedjen,

… hogy mindenki hazaérjen!

19:05 óra - Több mint 60 ezer nézővel kezdetét vette a mérkőzés. 

18:45 óra - Pirotechnikai eszköz birtoklása miatt szabtak ki helyszíni bírságot egy szurkolóra a Készenléti Rendőrség munkatársai az Aréna egyik bejáratánál.

18:25 óra - 50 ezer szurkolót már beléptettek az Arénába.

17:10 óra - A magyar válogatott megérkezett a stadionba.

 

 

15:30 óra -  A biztosításban részt vevő rendőrök a Keleti Pályaudvar környékén és a Puskás Aréna melletti metrómegállónál hívtak mentőt egy-egy rosszul lett emberhez.

15:00 óra - Mostantól gépkocsival tilos behajtani a Thököly út – Hungária körút – Kerepesi út által határolt területre.

Térkép és közlemény a forgalomkorlátozásról itt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bolgár kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamion alvázára kapaszkodott fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.