Rendőrök találták meg az eltűnt férfit

2020. 07. 14., k - 12:12
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Kutyasétáltatás közben tűnt el egy férfi Pécsváradon, a rendőrök három órán belül megtalálták.

Eltűnt személyről érkezett bejelentés 2020. július 13-án 21 óra 48 perckor a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába. A bejelentő elmondta, hogy 43 éves fia – aki térben és időben nehezen tájékozódik – a pécsváradi telkükről 19 óra körül kutyát sétáltatni indult, azonban nem tért haza, és életjelet sem ad magáról. A Komlói Rendőrkapitányság munkatársai azonnal megkezdték a férfi keresését, amelyhez civil segítők is csatlakoztak. A rendőrök július 14-én 0 óra 5 perckor Pécsváradon, a Kishosszúrét úton lévő buszmegállóban megtalálták a keresett személyt, aki elmondta, hogy azért nem talált haza, mert besötétedett. A rendőrök a férfit épségben átadták a hozzátartozóinak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Három határsértő Makónál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértőt fogtak el a rendőrök Békés megyében

A magát szír állampolgárnak valló férfi nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök Sarkad külterületén tartóztatták fel.