Rendőrök találták meg az eltűnt férfit

2020. 07. 14., k - 12:12
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Kutyasétáltatás közben tűnt el egy férfi Pécsváradon, a rendőrök három órán belül megtalálták.

Eltűnt személyről érkezett bejelentés 2020. július 13-án 21 óra 48 perckor a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába. A bejelentő elmondta, hogy 43 éves fia – aki térben és időben nehezen tájékozódik – a pécsváradi telkükről 19 óra körül kutyát sétáltatni indult, azonban nem tért haza, és életjelet sem ad magáról. A Komlói Rendőrkapitányság munkatársai azonnal megkezdték a férfi keresését, amelyhez civil segítők is csatlakoztak. A rendőrök július 14-én 0 óra 5 perckor Pécsváradon, a Kishosszúrét úton lévő buszmegállóban megtalálták a keresett személyt, aki elmondta, hogy azért nem talált haza, mert besötétedett. A rendőrök a férfit épségben átadták a hozzátartozóinak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határrendészeti összesítő Csongrád-Csanád megyéből

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 33 határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök 26 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 7 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Balesetek az elmúlt héten

​​​​​​​Nógrád megye területén több személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset is történt augusztus elején. 

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Három határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Szerb kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.