Rohama volt – a rendőrök segítettek

2020. 07. 03., p - 09:45
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A mentők kiérkezéséig egy férfinak nyújtottak gyors segítséget a nagykátai járőrök.

A nagykátai rendőrök 2020. június 30-án a reggel szolgálatellátásuk során egy Tápiószentmártonon található buszmegálló közelében egy földön fekvő emberre lettek figyelmesek. Mellé parkolva azonnal észlelték, hogy a férfi erősen rángatózik, görcsrohama van, nehezen lélegzik, megszólításukra nem reagál. Azonnal cselekedtek. Egyikük egy füves területre segítette a férfit, hogy az aszfalton ne szerezzen magának sérüléseket, mialatt társa a mentőket hívta.

A szerencsétlenül járt férfi rohama néhány perc alatt enyhült ugyan, de továbbra is erősen hörgött, ezért a rendőrök stabil oldalfekvésbe helyezték, így a nehézlégzése megszűnt. A mentők kiérkezését követően a járőrök már stabil állapotban adták át a férfit további ellátásra.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Szeged külterületén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértők Ásotthalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 21 migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Baleset az M7-es autópályán

Pázmánd térségében, a Balaton felé vezető oldalon két gépjármű ütközött össze, ezért lassú haladásra és torlódásra számítsanak a gépkocsivezetők!