Segítettek

2017. 07. 29., szo - 17:00
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrök hívtak mentőt egy férfihoz és egy nőhöz, akik rosszul lettek Győrben.

A Készenléti Rendőrség járőrei 2017. július 29-én 14 óra 43 perckor a győri Aranyparton járőrszolgálatuk közben észrevették, hogy a vízparton néhány ember körüláll egy földön fekvő embert és közben segítségért kiabálnak. A rendőrök azonnal odasiettek az akkor már eszméletlen férfihoz és haladéktalanul értesítették a mentőszolgákat munkatársait, míg az ott tartózkodó járókelők szívmasszázzsal tartották életben a bajbajutottat. A kiérkező mentők a helyszínen stabilizálták a beteg állapotát, majd kórházba szállították a férfit.

 

Ugyanezen a napon 17 óra körül Győr belterületén a helyi rendőröknek járókelők szóltak, hogy az egyik buszon utazó asszony rosszul lett leszállást követően. A rendőrök a nőhöz siettek és azonnal mentőt hívtak hozzá. A mentők kiérkezéséig vízzel próbálták meg lehűteni a hőség miatt megszédült asszonyt. A kiérkező mentőorvos a helyszínen ellátta és kórházba vitte a beteget.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Autó gázolt el egy gyalogost Téglásnál

Az úttesten sétált az a 74 éves nő, akit egy személyautó elsodort az éjszaka a 4-es számú főúton. A gyalogos a kórházba szállítását követően életét vesztette.

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Három nap alatt 81 gyorshajtó

A kapuvári rendőrök többek között a 8611-es számú úton – a korábbi halálos baleset helyszínén – és a 8529-es számú úton tartottak sebesség-ellenőrzést.

 

Megszakították a sorozatot

Több vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható az a férfi, akit őrizetbe vettek a püspökladányi nyomozók.

 

Szemtanúk jelentkezését várjuk!

A győri rendőrök a lakoság segítségét kérik egy Győr-Gyárváros városrészben történt közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény kapcsán indult nyomozásban.