Segítettek a balatoni vízirendőrök

2020. 04. 04., szo - 12:39
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A Sió-csatornába eséstől mentettek meg egy férfit Siófokon.

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság ügyeletére 2020. április 3-án 15 óra 43 perckor érkezett bejelentés szerint egy férfi Siófokon, a Krúdy sétány mellett, a Sió-csatorna kikövezett, meredek partfalán segítségért kiáltva csúszik a víz felé. A helyszínre érkező páros egyik tagja egy kötéllel leereszkedett a bajba jutott személyhez, majd társa a kötél segítségével a partra húzta őt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.