Segítségnyújtás Mátészalkán

2017. 12. 26., k - 14:09
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök perceken belül a helyszínre mentek.

A rendőrségtől kért segítséget egy férfi, aki az utcán gyalogosan közlekedett, amikor segélykiáltást hallott egy mátészalkai lakóházból 2017. december 26-án 10 óra 30 perc körül. A bejelentést követően a Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai perceken belül a megadott címen található lakóházhoz mentek, ahonnan a segélykérést hallották. A rendőrök miután bementek a házba, a földön fekve, vérző fejjel rátaláltak az ott egyedül élő, mozgásában korlátozott 72 éves asszonyra. Az időközben értesített mentőszolgálat munkatársai is rövid időn belül megérkeztek a helyszínre és miután ellátták az idős asszony elesés következtében keletkezett sérüléseit, kórházba vitték.   


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatta a bíróság

Elrendelte letartóztatását a bíróság annak a férfinak, akit a Pest megyei rendőrök halált okozó ittas járművezetéssel gyanúsítanak a 2018. november 12-én Érden történt gázolás ügyében.

 

Négy afgán férfi egy macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Keressük Sánta Józsefet!

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a férfi eltűnése ügyében.