Sikeres újraélesztés

2019. 08. 15., cs - 12:50
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A tatabányai rendőrök megmentették egy férfi életét.

A rendőrségre 2019. augusztus 15-én 9 óra 41 perckor érkezett bejelentés, hogy egy férfi elkeseredettségében végső lépésre szánta el magát. A járőrök négy percen belül a helyszínre értek, és a lakásban megtalálták a 48 éves férfit. A rendőrök haladéktalanul megkezdték az életjelet nem adó személy újraélesztését . Az egyenruhások mellkaskompressziót alkalmaztak, és az időközben kiérkező mentőszolgálat munkatársaival együtt a tatabányai lakost újraélesztették, majd kórházba vitték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Autót rongált

A 37 éves férfit a rendőrök azonosították és gyanúsítottként kihallgatták.

 

1772-ből egy

A Szekszárdi Szüreti Napok alkalmával tartott kétnapos fokozott rendőri jelenlét célja az ittas balesetek megelőzése volt.

 

Ismerősükhöz törtek be

Egy nyergesújfalui lakásból lopott az a két férfi, akit az esztergomi nyomozók hallgattak ki gyanúsítottként.

 

Zebrán gázolt

Halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt indult büntetőeljárás egy 30 éves pápai férfival szemben, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Újabb túlsúlyos járműszerelvények az autópályán

A Győr-Moson-Sopron megyei rendőrök az M1-es autópályán ellenőriztek ismét két olyan román állampolgárságú sofőrt, akik az általuk vezetett járműszerelvényekkel a megengedett legnagyobb össztömeget jelentősen meghaladva közlekedtek.

 

Körözött autók 21 millióért

A magyar rendőrök a német és az olasz hatóságok által körözött gépkocsikat foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.