Sikeres újraélesztés

2019. 08. 15., cs - 12:50
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A tatabányai rendőrök megmentették egy férfi életét.

A rendőrségre 2019. augusztus 15-én 9 óra 41 perckor érkezett bejelentés, hogy egy férfi elkeseredettségében végső lépésre szánta el magát. A járőrök négy percen belül a helyszínre értek, és a lakásban megtalálták a 48 éves férfit. A rendőrök haladéktalanul megkezdték az életjelet nem adó személy újraélesztését . Az egyenruhások mellkaskompressziót alkalmaztak, és az időközben kiérkező mentőszolgálat munkatársaival együtt a tatabányai lakost újraélesztették, majd kórházba vitték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.