Tűzből mentettek

2018. 11. 01., cs - 14:29
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A bajai járőrök egy égő lakásból mentettek ki egy 86 éves idős asszonyt.

Lakástűz miatt érkezett bejelentés a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. november 1-én 10 óra 34 perckor. A bajai társasházhoz néhány per alatt meg is érkeztek a helyi járőrök, akiket az udvaron tartózkodók arról tájékoztattak, hogy az egyik lakásban egy nő még bent tartózkodik.

Az egyenruhások bementek a lakásba, ahol látták, hogy az idős asszony próbálja eloltani a tűzet. A 86 éves nő a rendőrök felszólítására sem akarta elhagyni az égő lakást, ezért őt a járőrök közrefogták, és a kezénél fogva kivezették az épületből.

Eközben a tűzoltók is a helyszínre érkeztek, akik a tüzet eloltották.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négy iráni határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Feltörte a fiókot

Egy nagymányoki férfit gyanúsítanak a bonyhádi rendőrök azzal, hogy volt barátnője egyik közösségi portálon lévő fiókját feltörte, és onnan fenyegető tartalmú üzeneteket küldött.

 

Valótlan bejelentés

A rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint valótlan tartalmú bejelentést tett a Kalocsai Járási Hivatalban.

 

Polgárőr nap elismerésekkel

Újkígyóson rendezte meg a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége a megyei polgárőr napot. A rendezvényen polgárőrök és rendőrök részesültek elismerésben.

 

Illegális migránsok Bács-Kiskun megyében

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2019. július 21-én éjjel – egy óra alatt – összesen tizenöt külföldit tartóztattak fel.

 

Életmentés Kecskeméten

A megyeszékhelyen szolgálatot teljesítő járőrök is közreműködtek a férfi életének megmentésében.