Tűzből mentettek

2018. 11. 01., cs - 14:29
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A bajai járőrök egy égő lakásból mentettek ki egy 86 éves idős asszonyt.

Lakástűz miatt érkezett bejelentés a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. november 1-én 10 óra 34 perckor. A bajai társasházhoz néhány per alatt meg is érkeztek a helyi járőrök, akiket az udvaron tartózkodók arról tájékoztattak, hogy az egyik lakásban egy nő még bent tartózkodik.

Az egyenruhások bementek a lakásba, ahol látták, hogy az idős asszony próbálja eloltani a tűzet. A 86 éves nő a rendőrök felszólítására sem akarta elhagyni az égő lakást, ezért őt a járőrök közrefogták, és a kezénél fogva kivezették az épületből.

Eközben a tűzoltók is a helyszínre érkeztek, akik a tüzet eloltották.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Olaszországba indultak, Dombegyházig jutottak

Olaszországba akarta eljuttatni Magyarországra illegálisan érkezett honfitársát egy pakisztáni férfi. A rendőrök Békés megyében, Dombegyház közelében feltartóztatták őket. Az embercsempészéssel gyanúsítható férfit a rendőrség őrizetbe vette, a határsértőt átadták a román hatóság képviselőinek.

 

Római parti betörő

Az óbudai nyomozók befejezték annak a férfinek az ügyét, aki hat alkalommal tört be Budapest III. kerületében lévő büfékbe és egy szórakozóhelyre.