Vízből mentettek

2018. 12. 14., p - 07:48
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A győri rendőrök egy stégbe kapaszkodó nőt mentettek ki a jéghideg vízből.

A rendőrségre állampolgári jelzés érkezett 2018. december 13-án 23 óra 58 perckor arról, hogy egy nő Győrben, a Kossuth és a Jedlik-híd között a Dunába esett. A járőrök rövid időn belül a helyszínre érkeztek, ahol a folyóban szinte teljesen elmerült asszonyt egy stégbe kapaszkodva találták meg. A bejelentő nem tudott segíteni a bajba jutottnak, mivel a part ezen a szakaszon náddal és csúszós kövekkel borított volt. Farkas Péter rendőr őrmester és Pozsgai Dolóresz próbaidős rendőr őrmester a vízből, míg harmadik társuk Pénzes Katalin rendőr törzszászlós a partról segített a nő mentésében. Az átfagyott asszonyt a mentők a helyszínen ellátták és a kihűlés veszélyére tekintettel a kórházba vitték.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Észak-macedón kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Lezárt akta: Karóval ütötte le szomszédját

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy decsi nővel szemben folytattak súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Hat határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád-Csanád megyében. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.