Forgalomkorlátozások Zala megyében

2019. 10. 21., h - 09:50
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az október 23-ai rendezvények miatt útlezárásokra kell számítani, Zalaegerszegen, Nagykanizsán és Keszthelyen.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy az alábbi forgalmirend-változás lép életbe a megye területén.

Zalaegerszegen 2019. október 23-án 15 óra 40 perctől 17 óráig a rendőrök lezárják az Ady Endre utcát a Göcseji út és a Botfy Lajos utca között, valamint a Botfy Lajos utcát az Ady Endre utca és a Mártírok útja között.

Nagykanizsán 2019. október 23-án 17 óra 45 perctől 19 óráig a rendezvény időtartamára időszakosan lezárják a Kossuth Lajos tér – Kórház utca – Erzsébet tér – Deák tér útvonalon.

Keszthelyen 2019. október 22-én 19 órától 19 óra 30 percig a rendőrök lezárják a Széchenyi utcát a Deák Ferenc utcától a Kossuth Lajos utcáig.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy az érintett időszakban a megváltozott forgalmi rend szerint fokozott figyelemmel közlekedjenek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.