Forgalomkorlátozások Zala megyében

2019. 10. 21., h - 09:50
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az október 23-ai rendezvények miatt útlezárásokra kell számítani, Zalaegerszegen, Nagykanizsán és Keszthelyen.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy az alábbi forgalmirend-változás lép életbe a megye területén.

Zalaegerszegen 2019. október 23-án 15 óra 40 perctől 17 óráig a rendőrök lezárják az Ady Endre utcát a Göcseji út és a Botfy Lajos utca között, valamint a Botfy Lajos utcát az Ady Endre utca és a Mártírok útja között.

Nagykanizsán 2019. október 23-án 17 óra 45 perctől 19 óráig a rendezvény időtartamára időszakosan lezárják a Kossuth Lajos tér – Kórház utca – Erzsébet tér – Deák tér útvonalon.

Keszthelyen 2019. október 22-én 19 órától 19 óra 30 percig a rendőrök lezárják a Széchenyi utcát a Deák Ferenc utcától a Kossuth Lajos utcáig.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy az érintett időszakban a megváltozott forgalmi rend szerint fokozott figyelemmel közlekedjenek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Négy határsértő Mórahalomnál

A csoport jogellenesen jutott be Magyarország területére. Az egyenruhások feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Fűrész 6

A Sárospataki Rendőrkapitányság járőrei elfogták a láncfűrészlopás feltételezett elkövetőit.

 

Határsértők Kübekházánál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.