Forgalomkorlátozások Zala megyében

2019. 10. 21., h - 09:50
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az október 23-ai rendezvények miatt útlezárásokra kell számítani, Zalaegerszegen, Nagykanizsán és Keszthelyen.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy az alábbi forgalmirend-változás lép életbe a megye területén.

Zalaegerszegen 2019. október 23-án 15 óra 40 perctől 17 óráig a rendőrök lezárják az Ady Endre utcát a Göcseji út és a Botfy Lajos utca között, valamint a Botfy Lajos utcát az Ady Endre utca és a Mártírok útja között.

Nagykanizsán 2019. október 23-án 17 óra 45 perctől 19 óráig a rendezvény időtartamára időszakosan lezárják a Kossuth Lajos tér – Kórház utca – Erzsébet tér – Deák tér útvonalon.

Keszthelyen 2019. október 22-én 19 órától 19 óra 30 percig a rendőrök lezárják a Széchenyi utcát a Deák Ferenc utcától a Kossuth Lajos utcáig.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy az érintett időszakban a megváltozott forgalmi rend szerint fokozott figyelemmel közlekedjenek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Élet a reptéren

Amikor utoljára, még tavaly ősszel a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren jártunk, szinte teljesen kihalt volt.

 

Csúcsban kerekeznek

A magyar tenger nyugati szegletében, Keszthelyen és Hévízen is felkészültek a rendőrök a nyári idegenforgalmi csúcsszezonra.

 

Ittas járművezetés, baleset, baleset

Mezőkövesd közelében vezetett ittasan egy férfi, aki az út melletti árokba hajtott, majd az ennek következtében kialakult forgalmi torlódás során egy másik figyelmetlen sofőr is balesetet okozott.