A katasztrófavédők jutalmazták

2019. 03. 04., h - 06:59
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Horváth László rendőr alezredes a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Technikai Osztályának vezetője vehetett át elismerést.

A Nemzetközi Polgári Védelmi Világszervezet 1972. március 1-jén alakult meg. Erre emlékezve 1992-ben határoztak a  Polgári Védelem Világnapjának megrendezéséről. Az akkori felhíváshoz Magyarország is csatlakozott. 

A Polgári Védelmi Világnap alkalmából 2019. március 1-jén tartott ünnepséget a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Szekszárdon. A rendezvényen elismerések átadására is sor került.  

Dr. Balázs Gábor tűzoltó ezredes, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója elismerő oklevelet adott át a katasztrófavédelmi tevékenységet segítő munkájáért Horváth László rendőr alezredesnek a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Technikai Osztály vezetőjének.

kép
A képen középen Horváth László rendőr alezredes, mellette (balra) Szabó Zoltán rendőr alezredes bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes  és (jobbra) Dr. Balázs Gábor tűzoltó ezredes megyei katasztrófavédelmi igazgató


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

További kamerákat lopott

A budapesti lakos beismerte, hogy még öt kamerát lopott. Közöttük volt térfigyelő és rendszámfelismerő is.

 

Percek alatt elfogták

A gyanú szerint három személy állapotát kihasználva lopott el értékeket az a férfi, akit a kiérkező kalocsai járőrök percek alatt az utcán fogtak el.

 

Megjelölte az édesburgonyát

Egy miskolci áruház zöldségespultjánál könnyített magán egy férfi, aki közel 160 kilogramm zöldséget tett eladhatatlanná.

 

Drága ízlés

Parfümöket és arckrémet vitt el a gyanú szerint egy váci drogériából a képeken látható nő.