A rendőrök erejére is szükség volt

2018. 10. 19., p - 20:18
ORFK Kommunikációs Szolgálat

Úton szolgálatba segítettek a Készenléti Rendőrség munkatársai.

Oldalára borult személygépkocsira lett figyelmes a Kállósemjén és Nyírbátor közötti útszakaszon a Készenléti Rendőrség járőrvezetője 2018. október 19-én 7 óra 30 perckor. Mikor megállt, a helyszínen tartózkodó civilek elmondták, hogy a jármű alá egy férfi szorult be, a segélyhívó telefonszámon pedig már bejelentést tettek az esetről.

A törzsőrmester a sérülttel kommunikált, de a mellkastól lefelé a járműve alá szorult férfi a baleset körülményeiről nem tudott részleteket elmondani.

Időközben további három, ugyancsak a Készenléti Rendőrség állományában szolgáló rendőr érkezett a helyszínre, így – a mentéshez történő bejutás megkönnyítése érdekében - négyen tudtak neki látni a kitört fák eltávolításának.

A rendőri segítségnyújtás azonban nem csak ebből állt: a kiérkező tűzoltókkal együtt emelték le a sérült testéről a felborult járművet, így a férfi ellátását a mentőszolgálat helyszínre érkező munkatársai megkezdhették.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 25 éves román sofőr ellen, aki 12 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Lezárt akta: Jockey kalandjai

A dunakeszi rendőrök befejezték a staffordshire terrier tolvaja elleni nyomozást, a gyanúsítottal szemben vádemelést javasoltak.