A toborzást is megfűszerezte a chili Szegeden

2018. 10. 15., h - 14:42
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szegedi PaprikaShow és Chili Weekend elnevezésű rendezvényen toborozták leendő kollégáikat a Csongrád megyei rendőrök.

A rendőrré válás lehetőségeiről a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatának munkatársai adtak felvilágosítást az érdeklődőknek a 2018. október 12-14 között megrendezett fesztiválon. A helyszínen lehetőség volt az információszerzés mellett, a jelentkezési lapok áttekintésére és kitöltésére. A cél az volt, hogy a szakemberek segítségével az érdeklődők bepillantást nyerjenek a szakmába, megismerjék a rendőrré válás feltételeit, a munkával járó bér és béren kívüli juttatásokat, a rendőri pálya lehetőségeit. Eközben a kicsiket a CSMRFK baleset-megelőzési szakemberei várták, különféle, a megelőzésben használatos eszközzel, érdekes játékokkal és tesztekkel. A toborzás kapcsán a CSMRFK Baleset-megelőzési Bizottsága várta azokat is, akik a közelmúltban elindított "KÖSZ!" programhoz szerettek volna csatlakozni. Emellett az érdeklődők megismerhettek és kipróbálhattak néhány a rendőrség által használt eszközt és járművet.
A toborzás folytatódik egyebek mellett a 2018. november 5-i megyei Állásbörzén. Emellett a megyei rendőr-főkapitányságon, a városi kapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken folyamatosan várják a képzés iránt érdeklődőket.
A képzés pályázati felhívását és a jelentkezéshez szükséges dokumentumok letölthetők a http://www.police.hu/hu/a-rendorsegrol/palyazatok linkre kattintva.
 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.