A toborzást is megfűszerezte a chili Szegeden

2018. 10. 15., h - 14:42
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szegedi PaprikaShow és Chili Weekend elnevezésű rendezvényen toborozták leendő kollégáikat a Csongrád megyei rendőrök.

A rendőrré válás lehetőségeiről a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatának munkatársai adtak felvilágosítást az érdeklődőknek a 2018. október 12-14 között megrendezett fesztiválon. A helyszínen lehetőség volt az információszerzés mellett, a jelentkezési lapok áttekintésére és kitöltésére. A cél az volt, hogy a szakemberek segítségével az érdeklődők bepillantást nyerjenek a szakmába, megismerjék a rendőrré válás feltételeit, a munkával járó bér és béren kívüli juttatásokat, a rendőri pálya lehetőségeit. Eközben a kicsiket a CSMRFK baleset-megelőzési szakemberei várták, különféle, a megelőzésben használatos eszközzel, érdekes játékokkal és tesztekkel. A toborzás kapcsán a CSMRFK Baleset-megelőzési Bizottsága várta azokat is, akik a közelmúltban elindított "KÖSZ!" programhoz szerettek volna csatlakozni. Emellett az érdeklődők megismerhettek és kipróbálhattak néhány a rendőrség által használt eszközt és járművet.
A toborzás folytatódik egyebek mellett a 2018. november 5-i megyei Állásbörzén. Emellett a megyei rendőr-főkapitányságon, a városi kapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken folyamatosan várják a képzés iránt érdeklődőket.
A képzés pályázati felhívását és a jelentkezéshez szükséges dokumentumok letölthetők a http://www.police.hu/hu/a-rendorsegrol/palyazatok linkre kattintva.
 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Anya és fia rabolt pénzt az idős férfitól

Rablás miatt indult büntetőeljárás egy 50 éves badacsonytördemici nő és 16 éves fia ellen, a Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Szemeteskukát dobáltak

A tiszakécskei nyomozók alig egy héten belül másodjára vették őrizetbe a tegnapi garázdaság egyik gyanúsítottját.

 

Kamionokban bújtak meg

Tompánál két tehergépjármű rakterében elbújva próbált meg Magyarország területére bejutni két migráns csoport.

 

Két helyszín, két súlyos sérült

Gyulán egy kerékpárosnak, Orosházán egy kerékpárját toló gyalogosnak ütközött teherautó. A baleseteket a gyanú szerint mindkét esetben a tehergépkocsi-vezetők okozták. A rendőrség az ügyek vizsgálatát befejezte.