A toborzást is megfűszerezte a chili Szegeden

2018. 10. 15., h - 14:42
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Szegedi PaprikaShow és Chili Weekend elnevezésű rendezvényen toborozták leendő kollégáikat a Csongrád megyei rendőrök.

A rendőrré válás lehetőségeiről a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatának munkatársai adtak felvilágosítást az érdeklődőknek a 2018. október 12-14 között megrendezett fesztiválon. A helyszínen lehetőség volt az információszerzés mellett, a jelentkezési lapok áttekintésére és kitöltésére. A cél az volt, hogy a szakemberek segítségével az érdeklődők bepillantást nyerjenek a szakmába, megismerjék a rendőrré válás feltételeit, a munkával járó bér és béren kívüli juttatásokat, a rendőri pálya lehetőségeit. Eközben a kicsiket a CSMRFK baleset-megelőzési szakemberei várták, különféle, a megelőzésben használatos eszközzel, érdekes játékokkal és tesztekkel. A toborzás kapcsán a CSMRFK Baleset-megelőzési Bizottsága várta azokat is, akik a közelmúltban elindított "KÖSZ!" programhoz szerettek volna csatlakozni. Emellett az érdeklődők megismerhettek és kipróbálhattak néhány a rendőrség által használt eszközt és járművet.
A toborzás folytatódik egyebek mellett a 2018. november 5-i megyei Állásbörzén. Emellett a megyei rendőr-főkapitányságon, a városi kapitányságokon és a határrendészeti kirendeltségeken folyamatosan várják a képzés iránt érdeklődőket.
A képzés pályázati felhívását és a jelentkezéshez szükséges dokumentumok letölthetők a http://www.police.hu/hu/a-rendorsegrol/palyazatok linkre kattintva.
 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vizsgamunka: A feladat mindenkié

Egy rendőr jó, több rendőr még jobb. Előfordulhat olyan helyzet, amikor csak sok zsaru szavatolhatja a közbizton­ságot, ezért a rengeteg rendőr nagyon jó.

 

Kerékpárosok ütköztek

A hajdúszoboszlói rendőrök befejezték annak a nádudvari balesetnek a vizsgálatát, amelyben egy nő súlyosan megsérült.

 

Kertvárosi őrjárat

Nyugalom, de nem unalom. Talán ezzel a pár szóval lehetne jellemezni a XVI. kerületi Rendőrkapitányság mindennapjait.

 

Gyalog indultak, kocsival érkeztek

A két fiatal férfi és gyermekkorú társuk Nádudvarról kötöttek el egy parkoló autót. Látogatóba indultak Kabára, de csak Hajdúszoboszlóig jutottak.

 

Balesetet okozott, majd elhajtott

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy gépkocsi vezetőjének azonosításában, aki miután balesetet okozott Szegeden, elhagyta a helyszínt.