Átadták az Érdi Rendőrkapitányság új épületét

2018. 07. 11., sze - 14:59
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Korszerű körülmények között szolgálják a lakosságot.

Ünnepélyes keretek között 2018. július 11-én adták át a meghívott vendégek jelenlétében az Érdi Rendőrkapitányság új épületét. Az épületátadás alkalmából beszédet mondott Dr. Kontrát Károly, a Belügyminisztérium miniszter helyettese és parlamenti államtitkára, valamint T. Mészáros András, Érd Megyei Jogú Város polgármestere. Az átadón jelen volt Papp Károly r. altábornagy a Belügyminisztérium Közbiztonsági Főigazgatója, Dr. Balogh János r. vezérőrnagy az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője, valamint Dr. Mihály István r. dandártábornok a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője.

A rendőrkapitányság munkatársai az új épületben a kor elvárásainak megfelelő körülmények között végezhetik munkájukat a közbiztonság érdekében, könnyen elérhető, kényelmes, gyors és kulturált ügyintézési lehetőséget biztosítva az illetékességi területhez tartozó települések lakosainak.

A Belügyminisztérium, az Országos Rendőr-főkapitányság és Érd Megyei Jogú Város Önkormányzatának hathatós segítségével épült fel a 3240 négyzetméteres épület, amelyben összesen 66 irodában, 131 rendőr teljesít szolgálatot. A beruházás összesen 1.179.404.117 forintból valósulhatott meg.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy parkolóban bántalmazta ismerősét

Garázdaság miatt indult büntetőeljárás egy 16 éves külsővati fiatal ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Tehervonaton bújtak meg

Bács Kiskun megyénél egy tehervonaton elbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra két illegális migráns.

 

Külterületeken ellenőriztek

A monori rendőrök által szervezett akcióhoz erdészek, mezőőrök is csatlakoztak, valamint a Készenléti Rendőrség helikoptere is támogatta a földi egységeket.

 

Elgázolták

A 12 éves fiú a tilos jelzés ellenére akart átkelni az úttesten.