Az együttműködést értékelték

2020. 02. 21., p - 08:45
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság értekezletre hívta az illetékességi területén az egyes rendészeti feladatokat ellátó személyeket és a polgárőr egyesületek vezetőit.

A balatonalmádi rendőrök az egyéb rendészeti feladatokat ellátó szervek képviselőit (vadász, erdész, halász, természetvédelmi őr, közterület-felügyelő, halőr) hívták tanácskozásra 2020. február 19-én, és az elmúlt évben közösen végrehajtott szolgálatok hatékonyságát és eredményeit értékelték.

A napirendi pontok között szerepelt a közutakon történő vadelütéses balesetek témája, illetve annak megelőzési lehetőségei is. Az utóbbi időszakban jelentős problémát okoztak a lakott területekre bejáró vadak, de főleg a vaddisznók által okozott károk, melynek a kapcsán a szakemberek megfogalmazták, hogy leginkább az eldobált szemét vonzza a vadállatokat, és ennek megoldása közös feladat.

értekezlet

 

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.