Az Év Sportolója Gálán szurkolhattunk világbajnok vívónknak

2020. 01. 17., p - 09:42
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Madarászné Dr. Mező Boglárkát, a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársát csapatával, a kerekesszékes vívó-válogatottal szavazták a szakírók a legjobb három jelölt közé.

Idén 62. alkalommal rendezték meg 2020. január 16-án az Év Sportolója Gálát. A Nemzeti Színházban 2019 legkiválóbb sportolóit a sportújságírók és szakírók szavazatai alapján 11 kategóriában állított jelöltlistából választották ki a szakemberek.

A női kerekesszékes vívó-válogatott tagjaként a BRFK Általános Jogi és Perképviseleti Főosztályának munkatársa, Madarászné Dr. Mező Boglárka az idei díjátadó gálán a fogyatékkal élő sportolók legjobb csapata kategóriában került a legjobb három jelölt közé. A csapatversenyben a trófeát végül a férfi kosárlabda-válogatott kapta.

A rendkívül erős mezőnyben a vívó válogatott a tavalyi Kerekesszékes Vívó Világbajnokságon elért világbajnoki címmel érdemelte ki a legjobbaknak járó jelölést.    

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Veszprém megyei évértékelő

Megköszönte kollégáinak és az együttműködő partnereknek a 2019-ben végzett munkát a megyei rendőrfőkapitány.

 

Az együttműködést értékelték

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság értekezletre hívta az illetékességi területén az egyes rendészeti feladatokat ellátó személyeket és a polgárőr egyesületek vezetőit.