Az ígéret szép szó

2021. 10. 08., p - 09:01
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A gödöllői rendőrök nem feledték, mit ígértek az általuk meghirdetett "rendőr leszek, ha nagy leszek" rajzpályázat nyerteseinek nyáron. Eljött az idő, a rendőrautó csomagtartójába iskolatáskák, az utastérbe tanulók kerültek.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, a Gödöllői Rendőrkapitányság "Rendőr leszek, ha nagy leszek", valamint "Állatvédelem a rendőrségen" címmel írt ki rajz-, és alkotópályázatot iskolás gyermekek részére.

A rendőrök a nyári eredményhirdetésen megígérték, a szeptemberi tanévkezdés után az első helyezetteket egyszer rendőrautóval viszik iskolába. Bognár Enikő 5., valamint Sziklási Ádám 4. osztályos tanulók 2021. október 7-én vehették igénybe a szirénás utaztatást. Az otthonuktól a Petőfi Sándor Általános Iskoláig tartó út láthatóan kellemesen telt, az iskola előtt összesereglett diáktársak és pedagógusok gyűrűjében megérkezés pedig igazán menőnek számított.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 25 éves román sofőr ellen, aki 12 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Lezárt akta: Jockey kalandjai

A dunakeszi rendőrök befejezték a staffordshire terrier tolvaja elleni nyomozást, a gyanúsítottal szemben vádemelést javasoltak.