Az utánfutóról ugrott le, megmentették

2020. 01. 03., p - 08:56
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A bátaszéki körzeti megbízott és a Bátaszéki Autópálya Alosztály járőrei az 55-ös főútról tereltek le egy kóborló disznót, így nem történt baleset.

Az óév utolsó napjaiban érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy az M6-os autópálya felhajtójának közelében – az 55-ös főúton – egy disznó kóborol. A bátaszéki körzeti megbízott és a Bátaszéki Autópálya Alosztály járőrei néhány percen belül a helyszínre értek, és leterelték az állatot az úttestről. A rendőrök intézkedéseket tettek a disznó tulajdonosának felkutatására is. Nem sokkal később megjelent az állat tulajdonosa, egy 28 éves bátaszéki, valamint egy dunaszentgyörgyi férfi is, akik elmondták, hogy a jószágot nem sokkal korábban vásárolta meg a bátaszéki gazdától levágás céljából a dunaszentgyörgyi lakos. Az állatot egy lószállítón vitték volna haza, de csak Dunaszentgyörgyön észlelték, hogy az vélhetően kiugrott az utánfutóból.

A férfiak megköszönték munkatársaink segítségét, hogy sikerült a disznót időben leterelni az útról, és nem történt baleset.        


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam