Belügyminisztérium Országos Kispályás Labdarúgó Bajnokság

2021. 10. 22., p - 07:29
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság által megszervezett sporteseménynek a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Budapest, Fehér Holló utcai objektuma adott otthont.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság rendezte meg a Belügyminisztérium 2021. évi Országos Kispályás Labdarúgó Bajnokságát. A tornát 2021. október 20-án a Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ, Képzésigazgatási Szervek, Rendészeti Szabadidő- és Sportcentrum Budapest, Fehér Holló utcai objektumában műfüves területén tartották, ahol összesen 176 játékos léphetett pályára négy szabályosan kijelölt kispályán.

Az ünnepélyes megnyitón elsőként Menczer Gusztáv, a Belügyminisztérium Személyügyi Helyettes Államtitkárság közigazgatási főtanácsadója köszöntötte a megjelenteket.

Az egész napos vetélkedő célja a Belügyminisztérium dolgozói fizikai aktivitásának, egészségfejlesztésének biztosítása, a munkahelyi, szolgálati feladatokra és a kötelező fizikai állapotfelmérésekre való felkészülés elősegítése, a sportbaráti kapcsolatok ápolása.

A sportrendezvényen az Országos Rendőr-főkapitányság irányítása alá tartozó 7 rendőri szerv csapatán kívül képviseltette magát a Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság 4, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága 3, valamint a Miskolci Rendvédelmi Technikum és az  Országgyűlési Őrség 1-1 csapata is.

A csoportmérkőzéses formájában játszott bajnokságon a 16 csapatból a legeredményesebbnek bizonyultak:

1. Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó központ
1. Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó központ

 

.
2. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

 

.
3. Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

 

.
4. Országgyűlési Őrség

 

.
5. Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet

 

.
6. Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

 

A bajnokságon dr. Góra Zoltán tű. altábornagy, tűzoltó főtanácsos, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója által felajánlott különdíjat az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ csapata kapta.

.

A rendezvény három gólkirálya lett: Kalácska Csaba tű. őrnagy (Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ), Vincze Dezső címzetes bv. zászlós (Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet), Huttyán Attila tű. főtörzsőrmester (Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság).

.
Kalácska Csaba tű. őrnagy

 

.
Vincze Dezső címzetes bv. zászlós

 

.
Huttyán Attila tű. főtörzsőrmester

A legjobb mezőnyjátékosnak járó díjat a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Gódor Tibor r. tőrzsőrmester érdemelte ki. A legjobb kapus díjat pedig az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ munkatársa, Puporka Dániel kapta.

.
Gódor Tibor r. tőrzsőrmester

 

.
Puporka Dániel

A torna zárásaként a bajnokság házigazdája, dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, a Magyar Rendészeti Sportszövetség ügyvezető elnöke megköszönte a pályahasználat biztosítását, az eredményes részvételt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pillanatokon múlt a tragédia

Alkohol hatása alatt közlekedett autójával az a 21 éves férfi, aki balesetet szenvedett, majd kigyulladt a járműve. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.