Együtt mentették ki

2018. 09. 05., sze - 12:11
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A szekszárdi rendőrök, a katasztrófavédők és a mentősök együtt segítettek a mustgáz-mérgezést szenvedett idős férfinek.

Lakossági bejelentés érkezett 2018. szeptember 5-én a kora reggeli órákban a 112-es segélyhívószámra, hogy Szekszárdon a Palánki-hegy egyik tanyájának pincéjében egy idős férfi eszméletlen állapotban fekszik. A helyszín nehezen volt megközelíthető, ezért a Szekszárdi Rendőrkapitányság szolgálatban levő járőrei – Nagy Dániel Csaba r. törzsőrmester és Vörös Béla r. őrmester - és a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóág munkatársai együtt siettek a bajba jutott férfi mentésére.

A helyszínre érve azt tapasztalták, hogy a pincében egy idős férfi fekszik mozdulatlanul. A rendőrök és a katasztrófavédők felhozták a pincéből a 69 éves személyt, akit a mentőszolgálat munkatársai azonnal kórházba szállítottak. Az idős férfi az elsődleges orvosi vélemény szerint mustgáz-mérgezést szenvedett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset az M1-es autópályán

A Győr felé vezető oldalon öt jármű ütközött. A rendőrök Bábolnánál leterelik a forgalmat az autópályáról.

 

Kamionokban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Rablás Nagykőrösön

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 22 éves helyi férfi ellen.