Együtt mentették ki

2018. 09. 05., sze - 12:11
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A szekszárdi rendőrök, a katasztrófavédők és a mentősök együtt segítettek a mustgáz-mérgezést szenvedett idős férfinek.

Lakossági bejelentés érkezett 2018. szeptember 5-én a kora reggeli órákban a 112-es segélyhívószámra, hogy Szekszárdon a Palánki-hegy egyik tanyájának pincéjében egy idős férfi eszméletlen állapotban fekszik. A helyszín nehezen volt megközelíthető, ezért a Szekszárdi Rendőrkapitányság szolgálatban levő járőrei – Nagy Dániel Csaba r. törzsőrmester és Vörös Béla r. őrmester - és a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóág munkatársai együtt siettek a bajba jutott férfi mentésére.

A helyszínre érve azt tapasztalták, hogy a pincében egy idős férfi fekszik mozdulatlanul. A rendőrök és a katasztrófavédők felhozták a pincéből a 69 éves személyt, akit a mentőszolgálat munkatársai azonnal kórházba szállítottak. Az idős férfi az elsődleges orvosi vélemény szerint mustgáz-mérgezést szenvedett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopott elektromos kerékpárok a határon

Hercegszántónál egy kilépésre jelentkező kistehergépjármű csomagterében hat elektromos kerékpárt találtak a rendőrök. A bicikliket Ausztriából tulajdonították el néhány órával korábban.

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Három körözött autó a hétvégén

A hétvégén a rendőrök több mint 20 millió forint értékben foglaltak le körözött gépjárműveket a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Vasvillával ütött

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül gyanúsítottként kihallgattak egy 46 éves nőt, aki otthonában támadt haragosára. 

 

Szabálytalanul vontatott

Egy férfi balesetveszélyesen rögzített, túlsúlyos rakománnyal közlekedett az M1-es autópályán.

 

Öt határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.